Inschrijving Jeugdschaatsen geopend

De zomervakantie is al weer achter de rug. En, al is het nu nog prima weer, we gaan de herfst en de winter weer tegemoet. Na zo’n mooie zomer is er altijd  een grote kans dat die gevolgd wordt door  een strenge winter met behalve sneeuw, ook ijs, net als vorig jaar. En hoe leuk zou het zijn als je dan kunt schaatsen!

IJsclub Sint Pancras organiseert ieder jaar schaatslessen voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 op IJsbaan De Meent (u kunt alleen kinderen inschrijven die op 1 juli 6 jaar zijn). Het gaat om 11 lessen op de zaterdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur vanaf 28 oktober.

De lessen worden gegeven door ervaren lesgevers die dit geheel vrijwillig doen omdat ze zelf het schaatsen zo leuk vinden.

Ze willen jullie graag het plezier voor het schaatsen doorgeven. En, als je een goede techniek hebt wordt schaatsen zoveel leuker, dus daar wordt ook zeker aan gewerkt.

Bij de jongste groepen worden veel lessen met spelletjes gedaan en in de volgende groepen, als je al aardig kunt schaatsen, doen we, behalve oefeningen, ook wedstrijdjes met elkaar. In de laatste 2 lessen wordt het examen afgenomen en aan het eind hebben we een feestelijke diploma-uitreiking.

We zouden het heel leuk vinden als je ook bij ons komt schaatsen.

Je kunt je inschrijven via onderstaande link

https://forms.gle/mAE85RrryfvuaBF27

IJsclub Sint-Pancras in het nieuws

Vandaag werd onze voorzitter benaderd door NH-nieuws over de verwachtingen voor het aankomende winter weer. Wat hij daarover te zeggen had?
klik op de link om het stuk te lezen

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/311912/schaatsen-volgende-week-ijsclubs-hebben-altijd-hoop-het-kriebelt

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zijn er binnen de hekken van de ijsbaan verschillende zaken die geregeld moeten worden. Onder andere het onderhoud van het terrein, het groen onderhoud, machine onderhoud, maar ook worden er lessen gegeven bij het jeugdschaatsen en het volwassen schaatsen en zijn de jaarlijkse wijklopers actief met het verkopen van de abonnementen. En zo zijn er nog veel meer klussen die er gedaan worden ook als er geen ijs is. Hiervoor doen wij als IJsclub Sint Pancras vaak een beroep op onze groep van vrijwilligers die alles goed verzorgen.

Lijkt het u/je leuk om ook vrijwilliger te worden bij de IJsclub Sint Pancras? Meld je dan snel bij ons aan en kom ons team versterken! Zowel jong als oud zijn van harte welkom binnen de club.

Mail naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl om je aan te melden als vrijwilliger.