Algemene ledenvergadering 2023

Algemene ledenvergadering IJsclub Sint-Pancras 

Op 9 mei 2023 om 20.00 uur, organiseren wij onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Alle leden zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. 

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in de kantine van de IJsclub Sint Pancras. Beverplein 5 te Sint Pancras. 

Voorjaarsmarkt 2023

Aanstaande zaterdag 1 april, organiseren wij weer onze voorjaarsmarkt.
Naast leuke stands met mooie (streek)producten, zijn er volop bloemen, planten en bloembollen te koop om uw tuin klaar te maken voor de lente.

Onze kantine is geopend voor een kopje koffie met gebak. En als u er dan toch bent, waag dan een gokje bij het Rad van Fortuin en win mooie prijzen!

U bent van harte welkom op 1 april 2023 tussen 09.30 en 16.00 uur, op het terrein van de IJsclub Sint Pancras. Tot dan!

IJsclub Sint-Pancras in het nieuws

Vandaag werd onze voorzitter benaderd door NH-nieuws over de verwachtingen voor het aankomende winter weer. Wat hij daarover te zeggen had?
klik op de link om het stuk te lezen

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/311912/schaatsen-volgende-week-ijsclubs-hebben-altijd-hoop-het-kriebelt

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zijn er binnen de hekken van de ijsbaan verschillende zaken die geregeld moeten worden. Onder andere het onderhoud van het terrein, het groen onderhoud, machine onderhoud, maar ook worden er lessen gegeven bij het jeugdschaatsen en het volwassen schaatsen en zijn de jaarlijkse wijklopers actief met het verkopen van de abonnementen. En zo zijn er nog veel meer klussen die er gedaan worden ook als er geen ijs is. Hiervoor doen wij als IJsclub Sint Pancras vaak een beroep op onze groep van vrijwilligers die alles goed verzorgen.

Lijkt het u/je leuk om ook vrijwilliger te worden bij de IJsclub Sint Pancras? Meld je dan snel bij ons aan en kom ons team versterken! Zowel jong als oud zijn van harte welkom binnen de club.

Mail naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl om je aan te melden als vrijwilliger.