U kunt vanaf vandaag op ons stemmen!!


Het is zover!! Alle leden van de #Rabobank kunnen vanaf vandaag hun stemmen uitbrengen op hun favoriete club. 
Wij hopen op uw stemmen! #Raboclubkascampagne
Stemmen kan op:https://www.clubkascampagne.nl/alkmaar/clubkascampagne

Voorjaarsmarkt 13 april 2019

Net als vorig jaar organiseert IJsclub Sint Pancras dit jaar weer de voorjaarsmarkt! De voorjaarsmarkt zal worden gehouden op 13 april van 10:00 uur tot 16:00 uur op het IJsbaan terrein aan het Beverplein in Sint Pancras. Graag willen wij iedereen van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen! Op deze markt zullen vooral producten worden aangeboden die passen bij het voorjaar, denk aan bloemen, planten en verschillende tuinartikelen, de opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan de IJsclub. Ook zijn er op de markt ambachtelijke streekproducten en lekkernijen te vinden. Voor de IJsclub zelf wordt een loterij georganiseerd waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Ook zijn er verschillende activiteiten georganiseerd waar zowel jong als oud aan mee kan doen. Daarna is er de mogelijkheid om nog even met een kopje koffie en iets lekkers gezellig na te genieten. Mocht u het leuk vinden om ook met een kraampje op de markt te staan? Er zijn nog wat kramen beschikbaar! U kunt contact opnemen met Rianna Groot 0643114610. Wij hopen u allemaal op de voorjaarsmarkt te zien!

Helaas geen ijs…

22 januari 2019:

We hebben zaterdagavond en zondagavond/nacht ons best gedaan om een mooie ijsvloer te maken op de krabbelbaan. Even leek het erop dat het ging lukken. Het opgespoten water vroor mooi aan en er ontstond een mooi laagje. Nog niet dik en sterk genoeg, maar het begin was er. Helaas was de temperatuur overdag te hoog en scheen het zonnetje op het ijs. Hierdoor smolt het ijs weer weg. Met zeilen hebben we geprobeerd schaduw te maken, maar helaas heeft dit het ijs niet kunnen behouden.

We hopen dat we snel weer een kans krijgen om ijs te maken op de Krabbelbaan zodat deze open kan. 

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zijn er binnen de hekken van de ijsbaan verschillende zaken die geregeld moeten worden. Onder andere het onderhoud van het terrein, het groen onderhoud, machine onderhoud, maar ook worden er lessen gegeven bij het jeugdschaatsen en het volwassen schaatsen en zijn de jaarlijkse wijklopers actief met het verkopen van de abonnementen. En zo zijn er nog veel meer klussen die er gedaan worden ook als er geen ijs is. Hiervoor doen wij als IJsclub Sint Pancras vaak een beroep op onze groep van vrijwilligers die alles goed verzorgen.

Lijkt het u/je leuk om ook vrijwilliger te worden bij de IJsclub Sint Pancras? Meld je dan snel bij ons aan en kom ons team versterken! Zowel jong als oud zijn van harte welkom binnen de club.

Mail naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl om je aan te melden als vrijwilliger.

Krabbelbaan

IJsclub Sint Pancras is bezig met het aanleggen van een krabbelbaan.
Deze baan kan gebruikt worden als de grote baan nog niet veilig genoeg is om op te schaatsen.

IJsclub Sint Pancras- Tv Noord-Holland

Klik hier voor het filmpje

OPEN/GESLOTEN

Bent u benieuwd of het ijs dik genoeg is en of de ijsbaan open is? Kijkt u in de rechter kolom. Daar staat de ijsbaan is: open of gesloten. Als de ijsbaan open is dan kunt u ook in de rechter kolom wat de openingstijden zijn. Of u kunt kijken bij contact! We hopen weer op een mooi seizoen!

Medewerkers.

IJsclub Sint Pancras zoekt nieuwe medewerkers!

Voor meer informatie of aanmelden zie contact.