Inschrijven jeugschaatsen 2022 geopend!

Hoewel het op dit moment nog steeds prachtig weer is, is de inschrijving voor het jeugdschaatsen weer geopend. Kinderen van de basisschool kunnen zich weer opgeven voor leuke schaatslessen.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onderstaande pagina.

Voorjaarsmarkt 2022

Zaterdag 9 april 2022, organiseert de IJsclub Sint Pancras de Voorjaarsmarkt 2022. Op het terrein van de IJsclub komen verschillende leuke stands. Waag een gokje bij de loterij, en maak kan op leuke prijzen! Dit jaar verkopen wij ook geperste haardblokken van 100% houtresten ca. 25 Kilo voor maar €5,-.
Komt u ook gezellig een rondje maken over de markt? U bent van harte welkom op 9 april 2022 tussen 09.30 en 16.00 uur.

Algemene Ledenvergadering 2022

Op woensdag 30 maart 2022, om 20.15 uur, organiseert het bestuur van de IJsclub Sint Pancras de algemene ledenvergadering 2022.

Wij nodigen hierbij alle leden van de IJsclub van harte uit om deze vergadering bij te wonen. Onder aan deze pagina vindt u de Agenda, Notulen algemene ledenvergadering 2019 en het jaarverslag over 2019, 2020 en 2021.

De vergadering wordt gehouden in de kantine van de IJsclub Sint Pancras:

Beverplein 5 te Sint Pancras

Abonnement 2021-2022

Beste schaatsvrienden,

Ben je nog niet in het bezit van contributiekaarten voor het seizoen 2021-2022 van de IJsclub Sint Pancras?? En wil je dit nog wel??? Kom dan naar de laatste kans in de voorverkoop op zaterdag 11 december van 13.00 – 15.00 uur in de kantine van de IJsclub. De kosten zijn in de voorverkoop € 12,00 voor het gehele gezin. Indien de baan open is dan zijn de kosten voor het gehele gezin € 17,00

IJsclub Sint Pancras komt weer bij u aan de deur

De wijklopers van de ijsclub zijn weer gestart met het jaarlijks rondje langs de deuren in het dorp om de contributiekaarten te verkopen en onze nieuwsbrief bij u in de brievenbus te stoppen.

Helaas zijn we nog op zoek naar twee wijklopers aangezien de vorige wijklopers zich terug hebben getrokken. Indien u in éénvan onderstaande straten woont en u ons wilt helpen, of mogelijk iemand anders kent,  dan horen we het natuurlijk graag.

We zoeken nog iemand voor de wijk:

Kroonenburghof

Kruisbosweg

Vinkenlaan

En voor de Bovenweg 201 t/m 272

Reacties kunnen naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl of telefonisch op 06-51101631

Rabo Clubsupport

Ieder jaar organiseert de Rabobank de “Rabo Clubsupport”. Hierbij kunnen leden van de Rabobank stemmen om sportclubs en verenigingen uit de omgeving.

Elke uitgebrachte stem staat gelijk aan een bedrag en alle stemmen bij elkaar zorgen elk jaar voor een mooie opbrengst voor verschillende verenigingen.

Ook dit jaar doet de IJsclub Sint Pancras mee aan de Rabo Clubsupport. Wij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen. Dit geld willen wij gaan gebruiken om de Krabbelbaan (het betegelde plein op ons terrein) te verbeteren.

Door deze verbeteringen hopen we sneller een laagje ijs te kunnen creëren op de krabbelbaan, waardoor de jeugd sneller met veel plezier kan komen schaatsen.

Via deze weg willen wij u vragen, wanneer u lid bent van de Rabobank, u stem op ons uit te brengen?

U kunt stemmen via de App van de Rabobank of via internetbankieren.

Wij zouden erg geholpen zijn met uw stem!

Jeugdschaatsen 2021

Het jeugdschaatsen gaat weer van start! op 9 oktober 2021 starten we met de eerste les op ijsbaan De Meent. Vindt je het leuk om ook te leren schaatsen, of wil jij nog beter worden? Schrijf je dan voor 30 september 2021 in!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze pagina http://www.ijsclubsintpancras.nl/jeugdschaatsen/.

Bedankt voor de mooie dagen!

Wat hebben wij als IJsclub Sint Pancras genoten van de afgelopen vorst periode. Op het moment dat de weer apps op de telefoons aangaven dat er vorst op komst was, begon het bij ons te kriebelen. Daarna ging het snel en de telefoons van de vrijwilligers stonden roodgloeiend. Alles moest in korte tijd geregeld worden. Er moest ijs op de Krabbelbaan komen, de gemeente moest een plan van aanpak van ons goedkeuren en alles moest CORONA-proof georganiseerd worden. Een hele uitdaging, maar met hulp van alle vrijwilligers stond alles er klaar voor. Door de avondklok lukte het niet om een mooie ijsvloer te maken op de krabbelbaan en de sneeuw hielp ook niet mee. En toen… als je even niet op let… was de grote baan ineens geheel bevroren. wel met sneeuw erop, maar sterk genoeg om te gaan schuiven. Hierop hebben we besloten de krabbelbaan te laten voor wat het was en alle aandacht te richten op de grote baan. En met succes want woensdag 10 februari kon de grote baan open voor kinderen.

Het was even spannend of het zou lukken om alle regels na te leven en of iedereen zich er aan zou gaan houden. Al snel bleek dat het plan wat we hadden gemaakt werkte en dat alle bezoekers hun best deden om zich aan de CORONA regels te houden. Dit heeft er voor gezorgd dat wij tot zondagmiddag open konden blijven. Jong en oud hebben zich sinds jaren weer eens kunnen vermaken op het ijs van de IJsclub. Iedereen bedankt voor deze gezellige dagen bij de IJsclub Sint-Pancras. Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie was het niet gelukt!

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zijn er binnen de hekken van de ijsbaan verschillende zaken die geregeld moeten worden. Onder andere het onderhoud van het terrein, het groen onderhoud, machine onderhoud, maar ook worden er lessen gegeven bij het jeugdschaatsen en het volwassen schaatsen en zijn de jaarlijkse wijklopers actief met het verkopen van de abonnementen. En zo zijn er nog veel meer klussen die er gedaan worden ook als er geen ijs is. Hiervoor doen wij als IJsclub Sint Pancras vaak een beroep op onze groep van vrijwilligers die alles goed verzorgen.

Lijkt het u/je leuk om ook vrijwilliger te worden bij de IJsclub Sint Pancras? Meld je dan snel bij ons aan en kom ons team versterken! Zowel jong als oud zijn van harte welkom binnen de club.

Mail naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl om je aan te melden als vrijwilliger.

Krabbelbaan

IJsclub Sint Pancras is bezig met het aanleggen van een krabbelbaan.
Deze baan kan gebruikt worden als de grote baan nog niet veilig genoeg is om op te schaatsen.