Rabo Clubsupport: Stem op ons!

De IJsclub Sint Pancras is een van de verenigingen die mee doet aan de Rabo Clubsupport 2020. Alle leden van de Rabobank krijgen 5 stemmen die zij mogen verdelen over hun favoriete vereniging. Wij hopen een mooi bedrag op te halen om in de vereniging te kunnen stoppen. We willen graag verduurzamen en willen het bedrag gaan gebruiken om zonnepanelen te plaatsen.
Dus bent u lid van de Rabobank? Stem dan op ons! u kunt u stemmen uitbrengen tot 25 oktober 2020.

Stemmen doet u hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/…

Inschrijven Jeugdschaatsen 2020

Het inschrijfformulier voor het jeugdschaatsen in 2020 staat online! Kijk onder lid worden en inschrijven>Jeugdschaatsen en schrijf je snel in! De lessen starten op 10 oktober 2020.

IJsclub Sint Pancras doet mee aan Deen Sponsoractie: Update!!

De sponsoractie van Deen Supermarkten is voorbij en heeft voor ons een mooie cheque opgeleverd! Iedereen die bij het inleveren van zijn munten aan ons heeft gedacht, heel erg bedankt hiervoor! De IJsclub Sint Pancras bedankt Deen Supermarkten voor het mooie bedrag dat zij ons hebben geschonken!!

De IJsclub Sint Pancras is door Supermarkt Deen uitgekozen om mee te dingen naar een leuk sponsorbedrag voor onze vereniging. In de periode van 16 augustus t/m 5 september, krijgen wij de kans om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Deze munten krijgt u bij iedere 10 Euro aan boodschappen. Wij doen mee in het filiaal van Broek op Langedijk. Daar gaan wij de sportieve strijd aan met nog 4 andere verenigingen.

Mocht u nou boodschappen hebben gedaan bij de Deen in Broek op Langedijk, dan hopen wij dat u bij het verdelen van de munten aan onze vereniging denkt en ons op deze manier helpt een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Wij wensen de andere verenigingen ook veel succes en plezier bij deze mooie actie van Deen supermarkten!!

Noodfonds geopend voor verenigingsleven Langedijk

Stichting Lief Langedijk en SMP Sportscare slaan de handen in één voor het Langedijker verenigingsleven: #SamenSterkTegenCorona.
Met een mooie actie hebben zij een noodfonds geopend voor het Langedijker verenigingsleven. Een fonds waar alle verenigingen profijt van gaan hebben. We vragen daarom ook aan onze leden om mee te doen aan deze actie en persoonlijk of via jouw bedrijf één of meerdere shirts aan te schaffen.

De shirts kosten 10 euro per stuk, waarbij er van elk verkocht shirt 4 euro naar het noodfonds gaat. Er zijn in Langedijk verschillende verkooppunten. Deze kun je vinden onderaan in dit bericht. Je krijgt na invullen van het verkoopformulier een shirt mee en een brief. In deze brief staat waar je vervolgens het verschuldigde bedrag naar over mag maken. Ook is er een mogelijkheid tot het online bestellen

Verkooppunten T-Shirts

  • Sint Pancras: Twuijvermolen (De Vijzel)
  • Broek op Langedijk: Museum Broekerveiling
  • Zuid Scharwoude: De Hartjesfabriek en Spaansen Bloemen
  • Noord Scharwoude: Juwelier Ed Ydo en Marskramer
  • Oudkarspel: Spaansen Bloemen
  • Heerhugowaard: SMP Sportcare

Uitslag Raboclubkas campagne 2019

Dinsdag 19 juni 2019 waren wij in het Afas stadion voor de finaleavond van de Raboclubkas campagne. Hier hebben wij een mooi bedrag van bijna €800,- opgehaald. Hier zijn wij erg blij mee en kunnen wij goed gebruiken. Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd, en natuurlijk de Rabobank Alkmaar e.o. heel erg bedanken voor dit mooie bedrag!

Helaas geen ijs…

22 januari 2019:

We hebben zaterdagavond en zondagavond/nacht ons best gedaan om een mooie ijsvloer te maken op de krabbelbaan. Even leek het erop dat het ging lukken. Het opgespoten water vroor mooi aan en er ontstond een mooi laagje. Nog niet dik en sterk genoeg, maar het begin was er. Helaas was de temperatuur overdag te hoog en scheen het zonnetje op het ijs. Hierdoor smolt het ijs weer weg. Met zeilen hebben we geprobeerd schaduw te maken, maar helaas heeft dit het ijs niet kunnen behouden.

We hopen dat we snel weer een kans krijgen om ijs te maken op de Krabbelbaan zodat deze open kan. 

Vrijwilligers gezocht

Jaarlijks zijn er binnen de hekken van de ijsbaan verschillende zaken die geregeld moeten worden. Onder andere het onderhoud van het terrein, het groen onderhoud, machine onderhoud, maar ook worden er lessen gegeven bij het jeugdschaatsen en het volwassen schaatsen en zijn de jaarlijkse wijklopers actief met het verkopen van de abonnementen. En zo zijn er nog veel meer klussen die er gedaan worden ook als er geen ijs is. Hiervoor doen wij als IJsclub Sint Pancras vaak een beroep op onze groep van vrijwilligers die alles goed verzorgen.

Lijkt het u/je leuk om ook vrijwilliger te worden bij de IJsclub Sint Pancras? Meld je dan snel bij ons aan en kom ons team versterken! Zowel jong als oud zijn van harte welkom binnen de club.

Mail naar secretariaat@ijsclubsintpancras.nl om je aan te melden als vrijwilliger.

Krabbelbaan

IJsclub Sint Pancras is bezig met het aanleggen van een krabbelbaan.
Deze baan kan gebruikt worden als de grote baan nog niet veilig genoeg is om op te schaatsen.

IJsclub Sint Pancras- Tv Noord-Holland

Klik hier voor het filmpje

OPEN/GESLOTEN

Bent u benieuwd of het ijs dik genoeg is en of de ijsbaan open is? Kijkt u in de rechter kolom. Daar staat de ijsbaan is: open of gesloten. Als de ijsbaan open is dan kunt u ook in de rechter kolom wat de openingstijden zijn. Of u kunt kijken bij contact! We hopen weer op een mooi seizoen!