Voorjaarsmarkt 13 april 2019

Net als vorig jaar organiseert IJsclub Sint Pancras dit jaar weer de voorjaarsmarkt! De voorjaarsmarkt zal worden gehouden op 13 april van 10:00 uur tot 16:00 uur op het IJsbaan terrein aan het Beverplein in Sint Pancras. Graag willen wij iedereen van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen! Op deze markt zullen vooral producten worden aangeboden die passen bij het voorjaar, denk aan bloemen, planten en verschillende tuinartikelen, de opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan de IJsclub. Ook zijn er op de markt ambachtelijke streekproducten en lekkernijen te vinden. Voor de IJsclub zelf wordt een loterij georganiseerd waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Ook zijn er verschillende activiteiten georganiseerd waar zowel jong als oud aan mee kan doen. Daarna is er de mogelijkheid om nog even met een kopje koffie en iets lekkers gezellig na te genieten. Mocht u het leuk vinden om ook met een kraampje op de markt te staan? Er zijn nog wat kramen beschikbaar! U kunt contact opnemen met Rianna Groot 0643114610. Wij hopen u allemaal op de voorjaarsmarkt te zien!