Schaatclinic Paul Groenewoud

S

De gemeente Langedijk organiseert in samenwerking met Paul Groenewoud een schaatsclinic bij IJsbaan de Meent te Alkmaar. Hieraan mogen 20 personen deelnemen en leden van de IJsclub Sint Pancras zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Wanneer?

De clinic zal worden gegeven op zondag 17 maart 2019. De tijd staat nog niet helemaal vast, maar het is of tussen 08.00 en 09.00 of tussen 17.00 en 18.00 uur.

Wie is Paul Groenewoud?

Paul is een jongere uit Broek op Langedijk die schaatst op top-niveau bij Alkmaar Sport. Om die reden heeft hij eind 2018 een uitnodiging gekregen voor de International Children’s Winter Games in Lake Placid in Amerika.

Dit zijn de Olympische Spelen voor jongeren. Deze is gehouden van 4 t/m 12 januari 2019. Paul heeft toen 3 medailles gewonnen: brons op de 500 meter, zilver op de 1000 meter en goud op de internationale teamsprint.

Een prestatie om trots te zijn en daarom organiseren we samen deze clinic!

Interesse?

Geef u dan voor a.s. vrijdag 8 maart 2019 op via secretariaat@ijsclubsintpancras.nl, dan geven wij uw gegevens door aan de gemeente Langedijk. Vermeld bij de aanmelding graag even uw voorkeur welke tijd u het beste uitkomt.