Rabo Clubsupport

Ieder jaar organiseert de Rabobank de “Rabo Clubsupport”. Hierbij kunnen leden van de Rabobank stemmen om sportclubs en verenigingen uit de omgeving.

Elke uitgebrachte stem staat gelijk aan een bedrag en alle stemmen bij elkaar zorgen elk jaar voor een mooie opbrengst voor verschillende verenigingen.

Ook dit jaar doet de IJsclub Sint Pancras mee aan de Rabo Clubsupport. Wij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen. Dit geld willen wij gaan gebruiken om de Krabbelbaan (het betegelde plein op ons terrein) te verbeteren.

Door deze verbeteringen hopen we sneller een laagje ijs te kunnen creëren op de krabbelbaan, waardoor de jeugd sneller met veel plezier kan komen schaatsen.

Via deze weg willen wij u vragen, wanneer u lid bent van de Rabobank, u stem op ons uit te brengen?

U kunt stemmen via de App van de Rabobank of via internetbankieren.

Wij zouden erg geholpen zijn met uw stem!