Noodfonds geopend voor verenigingsleven Langedijk

Stichting Lief Langedijk en SMP Sportscare slaan de handen in één voor het Langedijker verenigingsleven: #SamenSterkTegenCorona.
Met een mooie actie hebben zij een noodfonds geopend voor het Langedijker verenigingsleven. Een fonds waar alle verenigingen profijt van gaan hebben. We vragen daarom ook aan onze leden om mee te doen aan deze actie en persoonlijk of via jouw bedrijf één of meerdere shirts aan te schaffen.

De shirts kosten 10 euro per stuk, waarbij er van elk verkocht shirt 4 euro naar het noodfonds gaat. Er zijn in Langedijk verschillende verkooppunten. Deze kun je vinden onderaan in dit bericht. Je krijgt na invullen van het verkoopformulier een shirt mee en een brief. In deze brief staat waar je vervolgens het verschuldigde bedrag naar over mag maken. Ook is er een mogelijkheid tot het online bestellen

Verkooppunten T-Shirts

• Sint Pancras: Twuijvermolen (De Vijzel)
  • Broek op Langedijk: Museum Broekerveiling