Jeugdschaatsen

De zomer raakt aan zijn einde en de winter komt er weer aan. Wij hopen op een winter waarbij de temperatuur weer lekker onder nul komt waardoor de ijsbaan in Sint Pancras weer open kan. Hoe leuk is het dan als jij lekker hard je rondjes kan schaatsen op de grote baan??

IJsclub Sint Pancras organiseert ieder jaar schaatslessen voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 op IJsbaan De Meent (u kunt alleen kinderen inschrijven die op 1 juli 6 jaar zijn). Het pakket bestaat uit 11 lessen, welke worden gehouden op de zaterdagen van 08.45 tot 09.45 uur. De eerste les start op 10 oktober 2020. De kosten voor het jeugdschaatsen zijn €44,-. Om mee te kunnen doen met het jeugdschaatsen moet je wel lid zijn van de IJsclub Sint Pancras. Het jaarabonnement van de IJsclub kost €12,- per jaar.

De lessen worden gegeven door ervaren lesgevers die dit geheel vrijwillig doen omdat ze zelf het schaatsen zo leuk vinden.

Ze willen jullie graag het plezier voor het schaatsen doorgeven. En, als je een goede techniek hebt wordt schaatsen zoveel leuker, dus daar wordt ook zeker aan gewerkt.

Bij de jongste groepen worden veel lessen met spelletjes gedaan en in de volgende groepen, als je al aardig kunt schaatsen, doen we, behalve oefeningen, ook wedstrijdjes met elkaar. In de laatste 2 lessen wordt het examen afgenomen en aan het eind hebben we een feestelijke diploma uitreiking.

We zouden het heel leuk vinden als je ook bij ons komt schaatsen. Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.