IJsclub Sint Pancras doet mee aan Deen Sponsoractie: Update!!

De sponsoractie van Deen Supermarkten is voorbij en heeft voor ons een mooie cheque opgeleverd! Iedereen die bij het inleveren van zijn munten aan ons heeft gedacht, heel erg bedankt hiervoor! De IJsclub Sint Pancras bedankt Deen Supermarkten voor het mooie bedrag dat zij ons hebben geschonken!!

De IJsclub Sint Pancras is door Supermarkt Deen uitgekozen om mee te dingen naar een leuk sponsorbedrag voor onze vereniging. In de periode van 16 augustus t/m 5 september, krijgen wij de kans om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Deze munten krijgt u bij iedere 10 Euro aan boodschappen. Wij doen mee in het filiaal van Broek op Langedijk. Daar gaan wij de sportieve strijd aan met nog 4 andere verenigingen.

Mocht u nou boodschappen hebben gedaan bij de Deen in Broek op Langedijk, dan hopen wij dat u bij het verdelen van de munten aan onze vereniging denkt en ons op deze manier helpt een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

Wij wensen de andere verenigingen ook veel succes en plezier bij deze mooie actie van Deen supermarkten!!