Bedankt voor de mooie dagen!

Wat hebben wij als IJsclub Sint Pancras genoten van de afgelopen vorst periode. Op het moment dat de weer apps op de telefoons aangaven dat er vorst op komst was, begon het bij ons te kriebelen. Daarna ging het snel en de telefoons van de vrijwilligers stonden roodgloeiend. Alles moest in korte tijd geregeld worden. Er moest ijs op de Krabbelbaan komen, de gemeente moest een plan van aanpak van ons goedkeuren en alles moest CORONA-proof georganiseerd worden. Een hele uitdaging, maar met hulp van alle vrijwilligers stond alles er klaar voor. Door de avondklok lukte het niet om een mooie ijsvloer te maken op de krabbelbaan en de sneeuw hielp ook niet mee. En toen… als je even niet op let… was de grote baan ineens geheel bevroren. wel met sneeuw erop, maar sterk genoeg om te gaan schuiven. Hierop hebben we besloten de krabbelbaan te laten voor wat het was en alle aandacht te richten op de grote baan. En met succes want woensdag 10 februari kon de grote baan open voor kinderen.

Het was even spannend of het zou lukken om alle regels na te leven en of iedereen zich er aan zou gaan houden. Al snel bleek dat het plan wat we hadden gemaakt werkte en dat alle bezoekers hun best deden om zich aan de CORONA regels te houden. Dit heeft er voor gezorgd dat wij tot zondagmiddag open konden blijven. Jong en oud hebben zich sinds jaren weer eens kunnen vermaken op het ijs van de IJsclub. Iedereen bedankt voor deze gezellige dagen bij de IJsclub Sint-Pancras. Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie was het niet gelukt!